Achtergrond

BaShuur is onderdeel van BaSystemen. Binnen BaSystemen is jarenlange ervaring aanwezig binnen de sector en die is vergaard bij verschillende bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Bij BaSystemen focussen wij ons op de service voor de klant en het plezier in het vak voor beide partijen. De doelstelling van BaSystemen is naast hoge kwaliteit leveren ook samenwerken met de klant om zo met plezier en gemak de juiste arbeidshygiëne meetapparatuur te hanteren. Door de ervaring in de verschillende omgevingen binnen de branche is de lijn bij BaSystemen uitgebreid en veelzijdig, dit maakt dat u altijd een goed product met goede service kunt verwachten.

 

Waar staat BaShuur voor?

BaShuur staat voor het verhuren van Betere Arbo-meetsystemen en zoals de naam het al zegt willen wij alleen de betere meetinstrumenten aanbieden. Om dit te realiseren hechten wij veel waarde aan kwaliteit, service en persoonlijke benadering.

Wij staan voor meedenken en uw werk uit handen nemen als het gaat om het zoeken naar de juiste producten. Hier hebben wij plezier in en u als klant plezier van! We vertellen hoe het is en willen ervoor zorgen dat u gewoon de metingen die u moet verrichten, kunt verrichten.

 

Werkwijze BaShuur

Heeft u interesse in het huren van één van onze producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wanneer wij uw werkprocessen in kaart hebben gebracht en uw productbehoefte samen met u hebben afgestemd, doen wij u hierover een prijsindicatie of offerte toekomen. 

Het apparatuur wordt altijd op het door u gewenste moment afgeleverd. Bij de aflevering zorgen wij dat de producten zijn gecontroleerd en voorzien van recente kalibratie.

Mocht u graag een instructie van het apparaat willen dan komen wij de apparatuur persoonlijk brengen. Uiteraard kunt u in de huurperiode altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen.


o.a. leverancier vanWij zijn leverancier van de volgende bedrijven

Betere Arbo Meetsystemen

powered by musthave